Koeru Keskkooli õpilaste tulemused TV 10 Olümpiastardis läbi aegade

Arhiiv


Koeru Keskkooli õpilaste tulemused TV 10 Olümpiastardis läbi aegade

Teve Tammekand
KOERU KESKKOOL Klass: 11 Juhendaja: Pille Eha

Uurimistöö eesmärk oli uurida Koeru Keskkooli õpilaste osalemist võistlussarjas TV 10 Olümpiastarti. Valisin selle teema, sest mulle endale meeldib sport ja tegelen sellega regulaarselt. Seda teemat uurides oli huvitav teada saada, kuidas on Koeru koolil võistlussarjas läinud ja milliseid tulemusi on saanud minu mitu head sõpra aastaid tagasi.

TV 10 Olümpiastarti on Eesti kõige suurem ja olulisem kergejõustikuvõistlus. Meie kooli noored on sarjas osalenud 14 aastat. TV 10 Olümpiastardis on kohal oma vanuseklassi Eesti parimatest parimad kergejõustiklased. Protokolle uurides sain teada, kui palju õpilasi on Koeru Keskkoolist jõudnud esimese kahekümne hulka, palju on saavutatud medalikohti, kes on olnud parimad sportlased läbi aegade, millised alad on kõige rohkem edu toonud ja milline on olnud kooli üldpositsioon kõigi 14 aasta vältel.

Mina pean sportimist väga oluliseks tegevuseks. See arendab inimest ja sisustab vaba aega. Sellesse sarja pääsemiseks tuleb kõvasti vaeva näha ja tutvuda TV 10 Olümpiastardi reeglitega, mis on igal alal väga rangelt paika pandud.